Het Poster Project I

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Wat een vaag idee was, werd een plan. En dat plan werd concreet, al duurde dit wel enkele maandjes… Maar het moment is nu dan toch eindelijk gekomen en met enige trots stellen we graag aan jullie voor:

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent om hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen!

Via de social media kanalen van Told You So plaatsten we een oproep en uit alle reacties zijn dit uiteindelijk de ontwerpers die meedoen aan Het Poster Project: Kristel Posen van Studio Posen, Charlotte Ceyssens, Daphne Verrept van Bobbi Watson, Arianne en Marijke van Boots Illustraties, Madame Volt a.k.a Sophie Janssens, Cebine, Silke Daneels van Dasi en onze ‘eigen’ Noémie Peeters van Le Chat Noir Design.

Komende weken worden deze ontwerpers, samen met hun posters aan jullie voorgesteld in een serie artikelen (in willekeurige volgorde). We hebben gekozen voor 8 verschillende ontwerpers en dus ook voor 8 verschillende stijlen: van vrolijke kinderposters tot minimalistische illustraties, en een cactusprint tot coole quote, voor ieder wat wils!

Het Poster Project I : ‘Keep it simple’ – Sophie Janssens

Misschien kennen jullie Sophie Janssens beter als Madame Volt, onder deze naam creëert zij eigenzinnige geometrische juwelen en accessoires, vaak van hout en met de hand beschilderd (bekijk haar collectie hier!) Naast de creatie van haar prachtige juwelen bewijst Sophie ook op andere vlakken creatief talent te bezitten, speciaal voor Het Poster Project illustreerde ze deze cactus met de tekst erboven ‘Keep it simple’. Hoe zoiets simpels eigenlijk zo mooi kan zijn….!

Download ‘Keep it simple’

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Sophie voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY