Het Poster Project II

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent en hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen!

Komende weken worden deze ontwerpers, samen met hun posters aan jullie voorgesteld in een serie artikelen (in willekeurige volgorde). Vorige week zijn we gestart met de cactusillustratie van Sophie Janssens (deze vind je hier). En deze week is het de beurt aan de Nederlandse illustrator Cebine…

Het Poster Project II : ‘Avec toi je suis moi’ – Cebine

Cebine maakt prachtige, gedetailleerde illustraties. Zo beschildert ze mokken, creëert maskers en biedt ze in haar webshop ook mooie muurstickers aan (bekijk ze hier!) Voor Het Poster Project koos Cebine de quote ‘Avec toi je suis moi’ en illustreerde hierbij 2 prachtige en levensechte eekhoorntjes. Uitermate geschikt voor bohemian inspired interior addicts en natuurliefhebbers!

Download ‘Avec toi je suis moi’

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Cebine voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY