Het Poster Project IV

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent en hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen!

Na een korte zomerstop is het tijd voor de 4e poster van Het Poster Project, dit keer ‘Bathroom’ van Kristel Posen…

Het Poster Project IV : ‘Bathroom’ – Kristel Posen

De 28-jarige Kristel is architect en vormgever en werkt als freelancer voor verschillende bureaus. Ze heeft een voorliefde voor design en maakt graag kleine illustraties, gekenmerkt door zachte pasteltinten en een strak lijnenspel. Ook voor Het Poster Project creëerde ze een poster in dezelfde stijl, deze mooie ‘Bathroom’ poster is hiervan het resultaat.

Meer van Kristel’s werk zien? Klik dan hier!

Download 'Bathroom' by Kristel Posen
 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Kristel van Studio Posen voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY