Het Poster Project V

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent om hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen!

Na ‘Keep it simple’, ‘Avec toi je suis moi’, ‘Bird + Elephant + Seahorse’ en ‘Bathroom’ is het nu tijd de beurt aan Silke Daneels...

Het Poster Project V : ‘Lorsqu’il pleut, cherche les arcs-en-ciel. Lorsqu’il fait noir, cherche les étoiles - Silke Daneels

Onder de naam Dasi ontwerpt en creëert grafisch vormgeefster Silke Daneels geboortekaartjes, brochures, business cards en nog veel meer. Ook richtte ze Papette op en ontwierp ze hiervoor jarenlang alle kaartjes en stationery. Voor Het Poster Project wilde Silke graag een quote uitwerken die iets van betekenis zou kunnen hebben. Iedereen heeft immers wel eens een moeilijk moment, het is de kunst om dan toch altijd het positieve te blijven opzoeken. Mooi!

Meer van Silke’s werk zien? Neem een kijkje op haar website: www.dasi.be

Download 'Lorsqu'il pleut..' van Silke Daneels

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Silke voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY