Het Poster Project VII

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent om hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen! Met veel plezier stellen we jullie de voorlaatste poster voor van de zusjes Arianne en Marijke:

Het Poster Project V : ‘Peer/Poire/Pear’ – Arianne & Marijke

De zusjes Arianne en Marijke maken onder de naam Boots Illustraties met potlood, pastelpotlood, fineliner en papier vrolijke tekeningen voor jong en oud. Ze delen deze op Instagram en hebben hierop al een grote groep vaste fans opgebouwd. In de webshop van Boots Illustraties zijn hun creaties verkrijgbaar als kaartje, schrift of poster. Voor Het Poster Project illustreerden ze deze vrolijke ‘Peer/Poire/Pear’ (kinder)poster echter gratis!

 

Download ‘Peer/Poire/Pear’!

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto van jouw perenposter op Instagram met #HetPosterProject. Oh, en volg de zusjes zeker op Instagram voor al hun tekenavonturen!

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Arianne en Marijke voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + FREEBIES + DIY