Het Poster Project VIII

Gratis posterfreebies van opkomend talent!


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent om hen wat extra publiciteit te geven. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen! Met veel plezier stellen we jullie de allerlaatste poster voor (snik!) van Daphne Verrept aka Bobbi Watson Design. Maar zeker niet de minste!

Het Poster Project VIII : ‘Learn to be wrong’-  Daphne Verrept

Bobbi Watson Design is het grafisch bureau van Daphne Verrept. Met veel plezier en passie creëert en ontwerpt zij visuele communicatie en vormgeving voor bedrijven, zowel off- als online. Bekijk hier haar imposante portfolio aan prachtig werk. Speciaal voor Het Poster Project ontwierp Daphne de poster met de tekst ‘Learn to be wrong’. Mooi voor boven je werkplek als inspirerende quote!

Download ‘Learn to be wrong’

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject.

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Daphne voor het creëren van deze poster - we love you too, Bobbi! Daarnaast een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY