IXXI Design

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is…


 

…een IXXI! Oftewel een flexibele manier om je eigen wanddecoratie met een foto(collage), beeld of illustratie te maken. Het systeem bestaat uit vierkante kaartjes die je met koppelkruisjes aan elkaar verbindt. Zie jij er al eentje bij je thuis hangen? 

Lekker frisss x IXXI

De creatiemogelijkheden van een IXXI zijn eindeloos. Zo kun je in het online systeem je eigen foto’s uploaden of kiezen voor één van de inspirerende beelden uit de IXXI beeldbank om een eigen vergroting of collage te maken, in elk gewenst formaat en vorm naar keuze.

De IXXI kaartjes hebben een afmeting van 20 bij 20 cm en zijn gemaakt van Synaps, een synthetisch materiaal dat vochtbestendig, kreukvast en UV bestendig is. Hierdoor is een IXXI ook geschikt om op te hangen in de badkamer. Om de IXXI op te hangen heb je overigens geen schroeven of spijkers nodig, er wordt hiervoor een zelfklevende ophangstrip bijgeleverd die na verwijdering ook geen lijmresten achterlaat. Handig!

IXXI biedt een unieke collectie aan in samenwerking met partners zoals het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Uitgeverij Snor, Museo Del Prado, Disney en Getty Images. Hierdoor is het mogelijk om een prachtig schilderij van Rembrandt in je living op te hangen of een Mona Lisa in pixeluitvoering. Of wat dacht je van je eigen Instagramfeed aan je muren?

Relatief nieuw zijn de beelden uit de samenwerking met The National History Museum, deze zijn absoluut ook mijn favoriet. Wat dacht je van de flamingo van de hand van de Briste ornitholoog Claude Finch-Davies? Een levensgrote maki aan de muur? Of ga je liever voor de geïllustreerde bloemen?

Er zijn enkele adresjes (zoals het MAS in Antwerpen en het Rijksmuseum in Amsterdam) waar de kant-en-klare IXXI’s verkocht worden, het makkelijkst is echter om jouw IXXI vorm te geven in de webshop. De IXXI’s zijn verkrijgbaar vanaf € 33,50. Verzendkosten zijn €5,95 naar België en €3,95 naar Nederland.

Tof! We mochten namens IXXI een Flamingo IXXI weggeven t.w.v. €108,55. And the winner is.... @Tienemie ! Proficiat! Kun je ons even contacteren via hello[at]toldyouso.be, thanks! Op Instagram kon je meedoen t/m 5 november 2015, iedereen superbedankt voor deelname! Houd zeker de kanalen van IXXI in de gaten, de gehele maand november zullen er nog meer giveaways zijn, so stay tuned!  

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING