stenen bril

The Stone by Beaver Bril

Sunglasses that rock! (letterlijk en figuurlijk)


 

Dit bijzondere brillenmerk uit Amsterdam maakte al eerder zonnebrillen van hout en bamboe, maar dit seizoen hebben ze een stenen variant gelanceerd. Stenen zonnebril? Ja, je leest het goed, deze zonnebrillen van Beaver Bril zijn gemaakt van steen!

Beaver Bril is een van de eerste merken wereldwijd die stenen zonnebrillen op de markt heeft gebracht. Het unisex model The Stone (€119,95) heeft een Wayfarer model en is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: Stone en Dark Stone, kortom, een lichte en een donkere variant. Toch is elke steen weer anders, elk van deze brillen dus ook, en juist dat maakt The Stone zonnebril zo uniek.

Mocht je nu denken dat deze stenen bril zwaar is, dan heb je het mis. Enkel de buitenkant is gemaakt van steen, voor de binnenkant is Gingo gebruikt, een houtsoort. Robuust van buiten en comfortabel om te dragen, dit is absoluut een zonnebril that rocks!

Naast de stenen brillen verkoopt Beaver Bril ook houten varianten en bamboe brillen. Alle modellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en worden vervaardigd onder goede werkomstandigheden in China en tegen een eerlijk loon.

Alle zonnebrillen van Beaver Bril zijn verkrijgbaar in de webshop, verzending naar België, Nederland en Duitsland is gratis.
 

WE NEED YOU!
Voor een creatief bloggersproject zijn wij op zoek naar bloggers uit België die deze bril willen testen (en krijgen) en een review willen geven op hun blog.
Ben of ken jij die lifestyle blogger (m/v) en ben je geïnteresseerd, stuur ons dan een mailtje: hello@toldyouso.be

 

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING