Tile Junkie

Design your tiles.


 

Al eerder schreven we over kunstige tegeltjes waarmee je op een easy way je keuken- of badkamermuur een nieuwe look kunt geven. Het Deense Tile Junkie heeft in ditzelfde kader ook iets leuks bedacht. Zij bieden tegelstickers aan waarmee je zelf je badkamer- of keukentegeltjes kunt gaan beplakken.

Samen met ontwerpster Ruth Crone Foster creëerde Tile Junkie een uitgebreide collectie tegelstickers: van catchy quotes tot mooie patronen en getekende illustraties. In kleur en zwart-wit afdruk, steeds met een transparante achtergrond zodat het geschikt is op elke kleur tegel. Je kunt kiezen uit verschillende sets (9 of 28 stuks) of aparte stickers in hun webshop.

De afmetingen zijn 14,9 bij 14,9 cm, geschikt voor een standaard tegelformaat van 15 bij 15 cm. Ook zijn er rechthoekige formaten in de maak. Plak ze naast elkaar of verspreid ze boven het aanrecht of kris-kras door de badkamer. You’re the designer!

Uiteraard zijn de stickers vochtbestendig en kun je ze afnemen met een reinigingsproduct. Wanneer je de stickers beu bent, kun je ze zelf weer gemakkelijk verwijderen en laten ze geen lijmresten na. Je shopt de tegelstickers in de webshop van Tile Junkie, vanaf €6,50

Ben je geïnteresseerd om de tegelstickers te gaan verkopen in je (web)shop? Contacteer ons dan via: merel[at]toldyouso.be

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING