Webshop we love: Metdrank.nl

Online je favoriete gin, cava en wijn bestellen.


 

Deze week zetten we een webshop in de kijker die absoluut een tip is voor de komende feestdagen. Metdrank.nl is de webshop waar je je favoriete gin, wodka, wijn of bier kunt bestellen. Voor jezelf, of als cadeau voor een ander. Cheers to that!

Metdrank.nl is de online speciaalzaak op het gebied van wijn, bier en gedistilleerde dranken als gin, whisky, cognac en wodka. Deze gebruiksvriendelijke drankenwebshop brengt de fysieke slijter bij je thuis waardoor je zelf niet meer hoeft te gaan sleuren met zware flessen.

Naast de online service en scherpe prijzen biedt Metdrank.nl het grootste aanbod in de Benelux. Of je nu op zoek bent naar bijzondere whiskey of cognac, unieke gin of een heerlijke champagne, drankenwebshop Metdrank.nl heeft het in haar assortiment!

Onze favorieten uit de webshop:

Ruinart Champagne €53,99   //   Bobby’s Gin €31,95   //   Heavy Water Vodka €29,45

Verzendkosten Metdrank.nl naar Nederland zijn €5,95, naar België €8,75. Overigens kun je voor een lager tarief ook je pakketje gaan afhalen in een ophaalpunt. Let op: het nuttigen van alcoholische dranken is enkel voor personen vanaf 16 jaar (BE) of 18 jaar (NL). Pakketje binnen? Proost!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Metdrank.nl. Zoals voor alle artikels op Told You So staat ook hier onze eigen mening voorop!  

DEEL DIT BERICHT