5 tips tegen de winter blues

Heb je last van een winter blues of kan je niet wachten tot de lente er is? Met deze 5 tips word je zelf het zonnetje in huis!


 

Sta een uurtje eerder op
Ben jij meer een ochtendmens dan een avondmens? Lucky you! Studies hebben namelijk aangetoond dat vroeger opstaan zorgt voor een beter dagritme en je extra tijd geeft om vooruit te plannen. Zo ga je georganiseerd en met een frisse blik je dag tegemoet.

Ga naar buiten
Zonder dat zalige zonnetje, is het buiten echt nog wel koud, maar ook dan hebben we als tip dat je zeker even naar buiten moet gaan. Een klein wandelingetje kan zo’n deugd doen, je zal zeker ervaren dat het een kalm en fris gevoel geeft.

Trakteer jezelf
Of je nu een belangrijke presentatie op je werk hebt afgerond, een studieproject hebt afgeleverd of je huis grondig gepoetst hebt: er is altijd een redden om jezelf te verwennen. Bak lekkere cupcakes, koop iets voor jezelf of ga uitgebreid in bad. Gewoon doen, daar word je als mens gewoon gelukkiger van!

Zoek je kledingkast uit
Duik je kasten in en reorganiseer al je kleding en schoenen. Je zal oude items opnieuw ontdekken en er zullen tal van redenen zijn om toch maar even nieuwe spulletjes te moeten gaan shoppen.

Probeer iets nieuws!
Of het nu een fitness workout is of een cursus schilderen, probeer iets nieuws en je zal zien dat het je nieuwe inzichten geeft.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO