5 x foodtrucks voor op je trouw

Hip & happening: foodtrucks voor op je trouwfeest!


 

Heb je zin in een gezellig, niet zo traditioneel trouwfeest waar het wel wat losser mag, dan zal deze trend helemaal je ding zijn! Foodtrucks worden tegenwoordig veel geboekt voor trouwfeesten en wij weten waarom! Hieronder stellen we jullie voor 5 mooie en unieke foodtrucks met bovendien ook heerlijk eten.

PUZZLES

Dit is de foodtruck voor iedereen die helemaal fan is van biologisch eten. Ze bieden groen(te) smoothies en sapjes, power soups, super salads en finger food aan gemaakt met pure en eerlijke producten. Bovendien ziet deze foodtruck er zo leuk uit dat het je feest helemaal opfleurt.

www.snacksnjuices.com

Balls & Glory

Wie in Antwerpen of Gent woont kent Balls & Glory misschien van hun super mooie restaurants, maar wat je misschien nog niet wist is dat ze ook een zeer stijlvolle foodtruck hebben. Voor wie hen nog niet kent: zoals de naam al doet vermoeden zijn gehaktballen hun specialiteit. Ze zijn handgedraaid en vervaardigd uit vlees van eerlijk origine. Ze hebben verschillende soorten met telkens een andere vulling en aan de vegetariërs werd ook gedacht met enkele veggie versies.

www.ballsnglory.com

Buitengewoon Bubbels

Elk feest begint natuurlijk met een receptie, en met deze Bubbels foodtruck wordt je feest in stijl ingezet! Het is de eyecatcher om jullie gasten op een bijna vorstelijke manier te ontvangen, want ja, ze hebben zelfs een rode loper! Naast bubbels bieden ze ook nog een leuk concept aan waarbij de gasten bij aankomst gefotografeerd worden en de foto als aandenken mee naar huis kunnen nemen. En om het allemaal nog wat feestelijker te maken plaatsen ze een enorme bellenblazer naast de truck.

www.buitengewoonbubbels.nl

Meteor

Dit is de ideale foodtruck voor wie het net iets chiquer wilt. Het uiterlijk van de foodtruck is sober maar uiterst stijlvol. Net als hun uiterlijk zijn hun gerechten ook altijd zeer verfijnd en vervaardigd uit pure en kwaliteitsvolle ingrediënten. Laatst was de Meteor foodtruck zelfs aanwezig op de Paris Fashionweek!

www.meteorfoodtruck.be

Mellow

Na een heerlijke maaltijd hoort natuurlijk een lekker dessert. Deze knalroze foodtruck zal zonder twijfel je gasten kunnen bekoren met hun heerlijke frozen yoghurts. Naast hun befaamde yoghurts bieden ze ook allerlei andere lekkernijen aan zoals koffie en smoothies. Dit schattige ronde kraampje is zeker en vast een leuke afsluiter van je feest!

www.welovemellow.com

Had je iets anders in gedachten? Neem dan zeker een kijkje op de websites van de Belgian Foodtruck Association en Toet Toet Food, daar vind je nog meer foodtrucks!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!