5 x funny Instagrammers

Instagram kan inspirerend maar ook zeer lachwekkend zijn, zo blijkt uit deze 5 accounts.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram, een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van accounts. Naast inspirerende accounts zijn er ook vooral heel veel Instagrammers waarmee te lachen valt. Ken je onderstaande accounts al?

@aflamingoaday

Elke dag een flamingo. Waarom? Waarom niet, moet Dietske uit Amsterdam gedacht hebben, want dat is wat ze doet, elke dag een foto plaatsen met plastieken flamingo figuurtjes. Met dierenvriendjes op de foto, op citytrip, een #selfie op het toilet, flamingo’s die gaan trouwen, niets is te gek op dit account. Ik kan de humor erin wel waarderen, jij ook?

@Satiregram

De draad steken met cliché foto’s op Instagram, dat is wat Satiregram dag-in, dag-uit doet. #foodporn? Check! #duckface? Check! Zelfs #throwbackthursday is terug te vinden, echter niet uitgebeeld in een foto, maar grappig beschreven op post-its. En ja, ook de filters gebruiken ze bij de foto’s die ze van de post-its maken.

@cintascotch

Heb je ooit naar een bloemetje gekeken en er een grammofoonspeler in gezien? Ik ook niet, totdat ik dit account tegenkwam op Instagram. Onder de naam Cintascotch plaatst kunstenaar Javier Pérez foto’s van dagdagelijkse voorwerpen die ineens heel grappig lijken te zijn. Een paperclip is hier een trompet, een notebook een krokodillenbek. Leuk!

@omgliterallydead

Meet Skellie! Een jonge, modebewuste New Yorkse die allesbehalve levend is… ze is namelijk een skelet! Haar Instagram feed bruist overigens wél van het leven, want ze is altijd op stap, van fashion weeks tot hippe restaurants en fashionable shops, ze komt overal. Plezier beleven met een dode, met Skellie kan het. 

#instagrameenheidsworst

Bron foto: CWTCH

Helaas bestaat het account Instagram Eenheidsworst niet meer. Ze zijn ermee gestopt, zo jammer, want als er één account was waar je hard mee kon lachen, was het deze wel. Althans, dat deed ík dan toch, aangezien ik de humor ervan wel kon appreciëren.

Bij Instagram Eenheidsworst toonden ze collages van alle standaard foto’s die te zien zijn op Instagram – want oh, wie herkent ze nu niet? Blijkbaar is er veel kritiek gekomen en zijn ze ermee gestopt… Gelukkig is er nog wel de hashtag #instagrameenheidsworst of #eenheidsworst waar je hetzelfde gevoel bij krijgt, voor wie de humor ervan kan inzien: zoek het maar eens op. En mocht je zo’n fan zijn: #wijwilleninstagrameenheidsworstterug is inmiddels een zeer populaire hashtag aan het worden!

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO