5 x kleurrijke Instagrammers

Add some colour to your life met deze vrolijkgekleurde Instagram accounts.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram, een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van accounts. Naast veel populaire beelden die minimalistisch en zwart-wit-neutraal getint zijn,  zijn er ook zeer kleurrijke Instagramfeeds te vinden, ken jij deze al?

@aww.sam

De New Yorkse styliste Sam Ushiro maakt van elke foto op Instagram een feestje! Heel veel donuts, ijsjes en koekjes (ze is lichtelijk suikerverslaafd!) maar ook andere beelden legt ze vast met haar camera in vrolijke kleurcomposities. Wanneer je haar feed bekijkt worden zowel je ogen als je smaakpapillen getrakteerd.

@theuncommonplace

Katie Thierjung, het creatieve brein achter de blog The Uncommon Place noemt zichzelf een ‘color enthusiatic’ en dat is te zien op haar Instagramfeed waarin ze naast kleurrijke foto’s van haar reizen ook beelden van haar werk als designer, haar outfits en foodie pics deelt.  

@Damasklove

Deze dame uit het zonnige Miami laat zien hoe je creatief met kleur kunt werken. Op haar blog Damasklove vind je tal van Do It Yourself projectjes die ze vervolgens fotografeert en plaatst op haar Instagramaccount. Colour meets creativity! 

@candyminimal

Dat kleurrijk ook kan samengaan met minimalistisch bewijst de feed van Matt Crump. Onder de naam Candy Minimal plaatst hij foto’s van architectuur, stillevens en objecten die kleurrijk en strak tegelijkertijd zijn.

@zilverblauw

De Nederlandse fotografe en interieurblogger Anki Wijnen van Zilverblauw.nl plaatst veel foto’s van haar eigen interieur dat allesbehalve saai te noemen is. Met wit als basiskleur en daarbovenop heel veel kleurrijke (pastel)tinten, maken van haar interieur een vrolijk geheel. Neem eens een kijkje op haar Instagramaccount, haar blog of bestel haar boek ‘Shoot’ waarin ze haar fotografiegeheimen prijs geeft.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO