5x fashion illustrators op Instagram

Met stift en penseel brengen deze illustrators de modewereld tot leven op je gsm.


 

@Grace_ciao

Grace Ciao heeft al een indrukwekkende klantenkring opgebouwd, zo illustreerde ze al voor grote namen als Chanel, Jaeger Le Coultre en Ralph Lauren. Wat haar werk zo bijzonder maakt, is het gebruik van bloemen (geïllustreerde of échte!) erin. Creatief met bloemetjes, dus.

@Dallasshaw

Ook deze madam tekende al veelvuldig voor grote modehuizen als Chanel en Louboutin. Op haar Instagram neemt ze je niet alleen mee in de wereld van haar vrolijke, speelse schetsen, maar vind je het leven terug van een ware It-girl…

@Blairz

Blair Breitenstein ziet en tekent graag dikke lippen, big hair, volle wimpers en Brigitte Bardot. Met aquarelverf en grove schetsen heeft ze een eigen stijl ontwikkeld die meer dan 77 duizend volgers doet smullen op Instagram!

@judithvandenhoek

De Nederlandse Judith van den Hoek heeft een vrij minimalistische stijl en werkt vaak met zwart, wit en hier en daar nog een extra kleurtje aan toegevoegd. Vaak simpel en fris, maar oh, zo stijlvol en fashionable!

@meganhess_official

Zelf ben ik al een aantal jaar trouwe fan van de vrolijk getekende modetafereeltjes van Megan Hess, één van de bekendste fashion illustrators ter wereld. Met stift en penseel brengt ze de modewereld tot leven in haar eigen stijl: vrouwelijk en vrolijk.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE