Instagram voor fashionista's

5x fashionista's op Instagram

Voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram; een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende accounts. En wij willen jou inspireren met de meest inspirerende Instagrammers. Daarom hier een lijstje met 5 Instagram accounts die elke fashionista zou moeten volgen:

@Katcollings
Kat is de leading lady achter de website ‘WhoWhatWear’. Het is een vrolijke instagramfeed die je een inkijkje geeft in haar leven en in haar kleerkast.
@theglamourai
Dit is het zeer inspirerende account van Kelly Framel, modestyliste achter de blog The Glamourai. Haar kleurrijke foto’s zorgen voor een leuke dosis fun op je home pagina!
@manrepeller
Leandra Medine, de vrouw achter de humoristische blog over serieuze mode  Man Repeller is een must-follow lady op Instagram voor elke fashionista.
@Seaofshoes
Deze stijlvolle redhead geeft je dagelijks inspirerende foto’s van haar altijd zeer originele looks die je gezien moet hebben.

@sincerelyjules
De Instgram feed van deze fashionista is er eentje om bij weg te dromen. Je kan niet alleen haar zalige garderobe bewonderen maar ook alle plekken die deze modebewuste globetrotter bezoekt!

Volg jij TOLD YOU SO al op Instagram? Please do!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + A DAY OFF? + TRENDS + TO DO