5x kindermerken die je wellicht nog niet kent!

Van schattig tot stoer… 5 kindermerken die de moeite waard zijn om eens te bekijken (en te shoppen!)


 

Voor mij staat shoppen in een vreemde stad gelijk aan de ultieme zoektocht naar straatjes achteraf en onbekende boetiekjes. En die urge om merken of winkels te ontdekken die nog niet bij het grote publiek bekend zijn, bevindt zich wat mij betreft tegenwoordig ook af in de online ‘straatjes’.

Zo heb ik online (hello Pinterest!) deze 5 kindermerken gevonden die zo tof zijn dat ik ze graag met een groter publiek deel, want dat verdienen ze! Ken jij deze merken al?

Sproet & Sprout
Dit Rotterdamse merk staat voor stoere babykleding. Geen zoete kleurtjes of kanten randjes, maar hippe, coole en eigenwijze prints, vaak in de kleuren zwart en wit. En een merk met humor, want de teksten en illustraties op alle kleding zijn met een knipoog bedoeld voor volwassenen.

www.sproet-sprout.nl

Mana’o nani
Het woord Mana’o nani komt uit Hawaï en betekent ‘mooie dromen’. Het doel van dit label is om de dromen en fantasieën van kinderen te versterken. De oprichters achter Mana’o nani zijn nog maar een half jaar bezig, maar onder lifestyle bloggers, designer concept stores en vooral kinderen zelf zijn hun producten een regelrechte hit. Zoals de Travel Buddies, schattig toch?

www.manaonani.com

Grey Ham NYC
Lucia Maxwell startte onder de naam Grey Ham NYC in de zomer 2014 haar eigen kinderkledinglijn. Haar collecties kenmerken zich steeds door simpele maar stijlvolle designs, vaak met grappige teksten erop, zoals ‘Milk de la Milk’ – hoe leuk is die!

www.greyhamnyc.com

Tough Cookie Store
Schattige mutsjes, leren slofjes, zonneklepjes en kroontjes. In deze Etsy shop van Yvonne Vu vind je allerlei handgemaakte items die je nu eens niet tegenkomt in de reguliere babywinkels. De slofjes die je in tal van kleurtjes kan bestellen zijn mijn favoriet!

www.etsy.com/shop/toughcookiestore

Six Hugs & Rock ’n Roll
Dit jonge Belgische merk heeft een eigentijdse kijk op kinderkleding en accessoires. Geïnspireerd door muziek, street art en graphic design vind je bij Six Hugs & Rock ’n Roll toffe en creatieve producten voor kleine rebellen tot en met 10 jaar.

www.sixhugsandrocknroll.be

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS