5x Romantische films met een mooi verhaal

In every movie there is a love story, believe me. Maar in deze top 5 staan echte romantische films met een mooi dramatisch verhaal. Niet te cliché, maar toch af en toe heerlijk om te kijken. Enjoy Valentine alone, with your partner or best friends.


 

1. Blue Valentine (2010)

What’s in the name? Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gosling) zien hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Ze  besluiten een hotelkamer te boeken, waar ze samen terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.

2. Like crazy (2011)

Een ontmoeting tussen een Amerikaanse jongen Jacob en Brits meisje Anna, lijkt op het eerste gezicht ware liefde. Totdat hun studie gedaan is en ze eigenlijk terug moet naar Engeland. Hun intieme relatie wordt er ineens een van op grote afstand getest. Prachtig, realistisch acteerwerk!

3. Remember me (2010)

Get your tissues. Een ontroerend liefdesverhaal tussen Tyler en Ally die allebei de nodige emotionele bagage met zich meeslepen. Dit uit zich in vallen en opstaan en als je denkt dat iets beter lijkt te gaan, gebeurt een van de meest realistische dingen ooit.

4. Water for elephants (2011)

We wanen ons even in de vroege jaren 1900, tijdens de Grote Depressie. Jacob (Robert Pattinson) springt op een passerende trein en belandt in de wereld van een tweederangs circus. Hier ontmoet hij de getrouwde Marlena (Reese Witherspoon), de grote ster met haar paardenact. Wanneer de koppige olifant Rosie getraind moet worden, ontdekt Jacob een manier om tot haar door te dringen.

5. Last night (2010)

Going through a break-up during Valentine? This will help! Een mooi verhaal over hoe twee personen in hun liefdesrelatie beiden een andere richting uit gaan op dezelfde avond. Herkenbare situaties, prachtige locaties en een intiem verhaal.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO