5x Vintage shoppen voor je interieur

Als je ook zo’n grote fan bent van vintage meubilair dan zal je deze 5 webshops vanaf nu - net als ik - nog heel vaak bekijken.


 

My Ex Boyfriend
Deze vintage webshop heeft niet alleen een ontzettend leuke en originele naam, maar ook nog eens pareltjes van meubelen. My Ex Boyfriend is opgericht door een vriendelijk koppel met een passie voor meubilair. Hun thuisbasis is Vilvoorde, waar je op afspraak de meubels kan gaan oppikken of je kan ze ook laten leveren! Naast meubels hebben ze ook een toffe selectie van Scandinavisch getinte accessoires om je interieur helemaal af te maken.

www.myexboyfriend.info

Very Vintage Webshop
Onder het motto ‘je kan niet alles in je huis zetten’ besloten de oprichters achter de Very Vintage webshop dat het tijd werd om hun passie voor vintage en antiek te delen met de rest van België. Met deze passie schuimen ze regelmatig rommelmarkten en veilingen af om op zoek te gaan naar de mooiste stukken voor hun klanten. Hou dus vooral de website goed in het oog want er verschijnen regelmatig nieuwe schatten op!

www.veryvintage.be

Mr Frisko
Dankzij hun achtergrond als enerzijds interieurvormgeefster en anderzijds kunsthistoricus ontwikkelde dit koppel een grote liefde voor meubels uit de jaren 50 - 70. Aangezien hun appartement wel heel erg vol begon te worden en ze het aanschaffen van toffe interieurspullen niet konden laten, besloten ze om deze leuke webshop op te richtten. Ben je op zoek naar een Tomado rekje of Friso Kramer stoel dan ben je bij hun aan het juiste adres!

 www.mrfrisko.com

Made in Denmark
Dit is de webshop voor alle fans van Deens design. Ben je net als de oprichter volledig geïntrigeerd door Deense designers dan gaat het moeilijk worden om iets te kiezen. Made in Denmark biedt Deens vintage design van de bovenste plank. Weliswaar is deze webshop een prijsklasse hoger, maar je krijgt zeker waar voor je geld. De meubels zijn stuk voor stuk echte designer items en in zeer goede staat. Neem zeker eens een kijkje op de website en laat je ook intrigeren!

 www.madeindenmark.be

OPSMUK
Deze webshop is wederom opgericht door een dreamteam koppel. Hij houdt van hout en zij is een creatieveling gepassioneerd door interieur vormgeving. Samen zijn ze op het idee gekomen om ‘gebruiksmeubelen’ te creëren. Het is dus geen vintage in de klassieke betekenis van het woord, oorspronkelijk maakten ze wel oude meubels op om te dan te verkopen, maar dankzij hun ervaring en talent ontwerpen ze nu zelf super leuke meubels!

www.opsmuk.be

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING