6 x typische vrouwendingen

Er zijn van die zaken die mannen nooit zullen begrijpen…


 

Samen naar het toilet gaan, niks kunnen vinden in die overvolle handtas, huilen om niks: er zijn zo van die zaken die mannen nooit zullen gaan begrijpen. Herken jij ze bij jezelf?

Samen met een vriendin naar het toilet gaan
Op restaurant samen met je vriendin je even excuseren. Heel gewoon, toch? Mannen doen dit nochtans niet vaak (bewust) met twee. Ze denken misschien dat er van alles wilds op dat toilet gebeurt (?) Nu, heren, ik kan u verzekeren, dat is niet zo. Het is gewoon even rekken en stretchen, een kleine make-up check, een korte babbel en daadwerkelijk een toiletbezoekje. Niets meer dan dat.

Foto’s van kitten (cute!), koffie (nice!) of unicorns (fun!)
Gewoon, omdat het kan. En cute/nice/fun is om naar te kijken. Dus.

Hits uit de 90’ies zijn de max!
“Everybody, yeah. Rock your body, yeah. Everybody, rock your body tonight” – Backstreet Boys.
“Rhytm is a dancer, it’s a soul companion.” – Snap
“No, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, there’s no limit!” – 2Unlimited

Niet de meest briljante songteksten, maar wel gemakkelijk om mee te zingen en zalig om op te dansen, ook al ben je geen 90ies kid.

Overvolle handtas
Waarom wij als vrouw onze handtas vol stoppen met al die spullen? Omdat er zomaar een ladder in je panty kan komen, je plots je regels kunt krijgen, die droge lippen ingesmeerd moeten worden en een naaisetje gewoon altijd handig is. En dan hebben we het niet eens over alle make-up spulletjes, paraplu, agenda, gsm (tablet?) en portemonnee. En wat de mama’s onder ons betreft: tel de babydoekjes, pampers, flessen, propere kleertjes en speelgoed hier ook nog maar eens bij op. Wat zijn wij blij met de oversized bags trend…

Wekenlang bezig zijn met je aankomende kappersbezoek
Blond of bruin? Krullen of stijl? Lang of kort? Zoveel stijlen, zoveel mogelijkheden, het is eigenlijk niet vreemd dat sommige vrouwen al weken van tevoren bezig zijn met een bezoekje aan de kapper, nietwaar? En dan tóch een verkeerde kleur gepakt hebben en er weer wekenlang achteraf van balen. Het leven van een vrouw gaat niet over rozen, het blijkt maar weer.

Huilen zonder reden
Eerlijk gezegd snappen wij deze ook niet. Hormones just s*** sometimes, en daar hebben we geen invloed op, dat is wat we wel weten.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + FUNNY FACTS