7x Zomerlectuur

Een zomerse shortlist met grappige, uitdagende, romantische en spannende boeken.


 

De vakantieperiode is er eindelijk! Tijd om in alle rust te genieten van een goed boek. Er is in deze zomerse shortlist voor ieder wat wils. Lees: grappig, uitdagend, romantisch en spannend. Ontdek hieronder een zevental boeken die een potentiële reisgezel zou kunnen zijn.

 

Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella
Cat heeft een levendige London dream en wil die hoe dan ook Instagramproof maken. Snel ontdekt ze dat het stadleventje ook minder fotowaardige momenten heeft, maar ze is net te enthousiast over de stad om dit te erkennen. Cat vertelt met veel fantasie en enthousiasme over haar avonturen. Tot ze ontslagen wordt, en ze de kans krijgt om wraak te nemen op die perfecte vrouw (ook wel haar ex-bazin)… Hilarisch!

Dit boek leest erg vlot, en is ontzettend grappig. Af en toe eens luidop lachen in het openbaar is helemaal mogelijk!
Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella via bol.com €13,99
 

Cécile – Ish Ait Hamou
Het jonge hoofdpersonage Djibril experimenteert graag met gezag, en tast dus maar graag tot waar de grens ligt. Hij is zo nieuwsgierig dat dit hem in extreme problemen brengt. Dag ouderlijk huis, hallo nieuwe wereld. Hoe loopt het nog af met Djibril, en waar voelt hij zich uiteindelijk echt thuis?

Het debuut van Ish Ait Hamou neemt je innig mee van het traditionele Marokko, naar Spanje en Parijs. Dit prachtig boek heeft einde die je sprakeloos maakt.
Cécile – Ish Ait Hamou via bol.com €19,99

 

Zomerhuis met zwembad – Herman Koch
Een zekere huisdokter genaamd Marc Schlosser heeft een fout gemaakt, maar is het wel een onbewuste fout? Want heeft zijn patiënt Ralph Meier iets te maken met het zomerhuis?

Werken van wereldauteur Herman Koch stellen nooit teleur, en dus ook niet dit mysterieus verhaal. Wees klaar voor een stukje wraak en liefde.
Zomerhuis met zwembad – Herman Koch via bol.com €10

Sapiens – Yuval Noah Harari
De evolutie van de mens lijkt misschien niet meteen een sexy onderwerp, maar wat doet dit leiden tot inzichten! In vier delen wordt met veel aandacht voor diepgang het raadselachtige en reflecterend verhaal van de Homo Sapiens uiteengezet.

Bekende figuren zoals Barack Obama en Mark Zuckerberg waren al overtuigd van dit staaltje literatuur die sterk aanzet tot nadenken. Ben jij binnenkort de volgende in rij?
Sapiens – Yuval Noah Harari via bol.com €19,99

Het geheim van de thee – Roberta Marasco
Elise’s overleden moeder is op zijn minst beschermend te noemen. Ze bewaarde allerlei spulletjes die Elise vindt na haar dood. Deze vondst stuurt Elise naar het Italiaanse dorpje Roccamori om de geheimen rond de mysterieuze thee en haar mama op te lossen. Snel blijkt dat er nog meerdere zaken uit het verleden naar boven komen…

Vertaalster Roberta Marasco charmeert dankzij haar debuut ‘Het geheim van de thee’ liefhebbers van theekruiden en intense jeugdliefdes met volle overtuiging.
Het geheim van de thee – Roberta Marasco €19,99

Iene Miene Mutte – M.J. Alridge
Een moordenaar die zijn uitgehongerde slachtoffers een gruwelijk dilemma laat ondergaan: iemand vermoorden of vermoord worden? De speurtocht naar deze onmenselijke medemens is zenuwslopend.

Dit boek zorgt voor op en top spanning van begin tot einde. Je bent zo benieuwd naar de afloop van het verhaal dat je het in een knip wil uitlezen. We hebben je bij deze gewaarschuwd!
Iene Miene Mutte – M.J. Alridge via bol.com €7,50

Het Bucketlist boek voor op reis – Elise De Rijck 
Elise stelt je 250 uitdagingen voor om je vakantie een streepje avontuurlijker en dus unieker te  maken. Het boek bevat ook extra ruimte zodat je fotomateriaal kan vereeuwigen in dit origineel doeboek!

Maak je reis helemaal onvergetelijk dankzij deze soms grappige opdrachten. Life starts at the end of your comfortzone, toch?
Het Bucketlist boek voor op reis – Elise de Rijck via bol.com €12,50

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO