Afriek

A story that suits.


 

Het kleurrijke modelabel Afriek maakt in samenwerking met getalenteerde kleermakers uit Rwanda een collectie van handgemaakte stuks in felle prints. Na een eerste succesvolle mannencollectie is er nu ook een damescollectie met klokkende rokken, hoge shorts en haarbanden. We love it!

Speciaal voor Afriek ontwierp de Nederlandse designer Lisa Konno voor de zomer van 2017 een damescollectie bestaande uit rokken, shorts, culotte broekjes, blazers en accessoires als hoofdbanden, vlinderdasjes en handtassen. De collecties van Afriek worden gekenmerkt door opvallende prints, een vrolijke mix van kleuren en bijzondere snits. 

The story behind Afriek
Oprichters Sivan en Kars brachten tijdens hun studies veel tijd door in Rwanda, Burundi en Uganda. Ze geraakten geïnspireerd door de schoonheid en veelzijdigheid van het Afrikaanse continent. Eenmaal terug in Nederland besloten ze Afriek op te starten, een jong fashionlabel dat een brug slaat tussen Afrika en Europa.

De damescollectie vind je in geselecteerde boetieks als Harvest Club in Leuven, Hôtel Droog en Geitenwollenwinkel in Amsterdam, en online in de webshop van Afriek.

Geïnspireerd geraakt door Afrikaans kunst, mode en ambacht? Een ander tof label dat dit combineert is Akaso, lees er hier meer over!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING