Allon Dery

Haute Furniture.


 

Allon Dery bouwde in 2014 zijn eigen droomtafel waarop hij zoveel positieve reacties kreeg dat hij ook voor vrienden en kennissen tafels op maat ging bouwen. Inmiddels is zijn hobby uitgegroeid tot een volwaardige onderneming, Allon maakt nu dagelijks tafels op maat, haute furniture noemt hij het.  

Vanuit zijn atelier in Rotterdam maakt Allon alle tafels – van side table tot bureau – ambachtelijk met de hand. Daarbij gebruikt hij enkel hoogwaardige, kwalitatieve materialen: het hout is afkomstig van verantwoord beheerde Finse bossen en de 3-punts poten zijn gemaakt van gerecycleerd metaal. De grootte, het soort materiaal en de kleur poten: dat is verder aan jou om te kiezen.

In de webshop van Allon Dery kun je zelf de look en feel van een design bepalen. Met de juiste kleur en afmetingen wordt een tafel ook echt jouw tafel, passend in jouw interieur. En zeer gemakkelijk: in enkele stappen kun je via de online configurator jouw unieke tafel samenstellen. Ambachtelijk handwerk 2.0 noemen we dat!

  • Kies een model: bankje, sidetable, salontafel, bureau of eettafel.
  • Kies de houtsoort: licht eiken, midden walnoot en donker antiek.
  • Kies het formaat en de poten: van wit tot zwart en 8 andere kleuren daartussen!

Gratis verzending naar België en Nederland, prijzen variëren vanaf €430.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING