Amatør

The beauty of being an Amatør.


 

Amatør staat voor eigenwijze designs voor de modebewuste vrouw. Ieder seizoen opnieuw creëert dit Nederlandse label met Noorse roots een reeks maatpakken met een nonchalante toets. Door het gebruik van luxueuze stoffen voel je simpelweg dat je kwaliteit draagt.

Naast de maatpakken kent Amatør ook een casualcollectie met sweaters en shirts, fijne breisels, jassen en accessoires. Ook hier zie je de combinatie fashion & comfort terugkomen en kun je alle items onderling combineren.

De collectie voor de winter van ‘15/’16 bestaat uit een aantal catchy items als pakken met bolletjesprints en kissable lips erop, een shiny bomberjack en jaren ’80 gilet. Ook vind je het logo terug op verschillende sweaters en shirts, is er zelfs een eerste Amatør lingeriesetje en zijn er tal van basic stuks die essentieel zijn voor elke garderobe.

Amatør staat niet alleen voor fashion, comfort en nonchalance, maar zeker ook voor kwaliteit. Zijde, katoen, leder en mohair, enkel de beste materialen worden uitgekozen en gebruikt voor de collectie die geproduceerd wordt in Europa.

Amatør is in 2011 opgericht door de Nederlandse Eline Starink, die opgroeide in Noorwegen en vervolgens voor haar studies naar Amsterdam verhuisde. Tijdens haar eerste werkervaring in de zakelijke omgeving viel het haar op dat deze wereld voornamelijk gedomineerd werd door zwarte, strenge ensembles. Dit inspireerde haar tot het oprichten van een label dat maatpakken met een nonchalante toets creëert.

De collectie van Amatør vind je in hun webshop en bij verschillende boetieks in Europa. Bekijk de website amatorcollection.com voor meer (verkoop)informatie.

De winnaar van de JULSET sweater giveaway op Facebook is….. Magda Verbruggen! Proficiat! Wij vonden het zo’n lief gebaar dat u meespeelde voor uw fashionable kleindochter! De wereld kan wel wat liefde gebruiken, nietwaar?! Magda, stuurt u even een mailtje naar hello@toldyouso.be met daarin de maat en adresgegevens? Iedereen dank voor de enthousiaste en toffe reacties! xoxo, team TOLD YOU SO

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING