Animal Trophies 2.0

Welkom in de dierenwereld van Susan Meijerink.


 

Op Instagram en Etsy komen we regelmatig pareltjes tegen die wij onder het motto #supportthemakers met veel plezier in the picture zetten op Told You So. Zo ook Susan Meijerink, een Nederlandse creatieveling die onder de naam #HAAISUUS de mooiste dierenkoppen maakt van papier marché!

Geen echte dierentrofee dus, zelfs niet van fake fur. Neen, een dierenkop, handgemaakt van heel veel laagjes papier, hoe tof! Van een panda, egel en impala tot een koala, zebra, neushoorn of zelfs een stegosaurus, niets is te gek voor Susan om haar creativiteit de vrije loop te laten en een mooie dierenkop te creëren.  

Met proppen papier, schilderstape, behanglijm en krantenrestjes gaat Susan aan de slag om een dierenvorm te creëren. Wanneer de juiste vorm daar is, laat ze de kop een dag drogen en begint ze nadien met schilderen, eerst met witte verf en vervolgens met kleur. Kenmerkend voor haar creaties zijn de zwarte ogen met 2 witte puntjes erin.

Voor in de kinderkamer, aan de muur in je living, slaapkamer of keuken, de dierenkoppen zijn mooi voor eender welke ruimte in huis. Wij zijn fan!

Inmiddels heeft Susan al verschillende dieren gecreëerd zoals te zien is in dit artikel en op haar Instagram account. Ben je geïnteresseerd in één van deze creaties of heb je zelf een suggestie welk dier je graag aan de muur ziet hangen? Neem gerust vrijblijvend contact met haar op!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING + KIDS