Anne Linde

Praktische en stijlvolle opbergoplossingen uit Denemarken.


 

De Deense designer Anne Linde is al jaar en dag fan van metaal als materie. ‘Metaal kun je namelijk vormen en buigen op oneindig veel manieren, bovendien is het duurzaam en tijdloos, I just love it!’, aldus Anne die onder haar eigen naam prachtige én praktische designobjecten ontwerpt.

Anne’s liefde voor metaal is zichtbaar in de collectie van Ledges, Sheets en Showcases die naast het praktische nut van opbergruimte ook een lust zijn voor menig designoog. Strakke vormen, sobere kleuren, ook hier vinden we weer de typische Scandinavische interieurstijl terug - en dat zien wij dan weer graag!

De Ledges zijn opbergkastjes (plankjes) van metaal en verkrijgbaar in verschillende formaten, in de kleuren zwart, wit, rood en grijs. Je kunt ze ophangen als één, enkel object, maar ook tezamen. En geschikt in eender welke ruimte: in de keuken om kookboeken en boodschappenlijstjes op te bergen of bijvoorbeeld in de slaapkamer als nachtkastje.

De Sheet is een blad van 60 bij 45 centimeter, gemaakt van geperforeerd metaal. Hierdoor kun je er spulletjes aan hangen en door het metalen … ook geschikt om er magneten aan te kleven. Een stijlvol, praktisch memobord dat je ook weer gemakkelijk kunt combineren met een Ledge, bijvoorbeeld om een sleutelhoekje te creëren in de hal!

De Showcase is een aaneenschakeling van verschillende Ledges, en functioneert meer als een kast aan de muur waarbij je boeken of andere objecten kunt tonen of juist kunt ‘verstoppen’. Ook deze is verkrijgbaar in zwart of wit metaal en in verschillende formaten. Hang verschillende Showcases naast elkaar aan de muur, en je creëert een boekenkast!  

Naast de collectie metalen opbergoplossingen biedt Anne Linde ook diverse accessoires aan die geschikt zijn hiervoor, zoals kleefbare spiegels, knoppen en een handdoekenrek. Ook vind je in de webshop van Anne Linde nog meer functioneel en stijlvol design.

Prijzen: Ledge vanaf €66, Sheet vanaf €73 en Showcase vanaf €160

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING