Arthur’s Mix

Gemakkelijke, lekkere en gezonde bakmixen voor thuis.


 

Op Instagram en Pinterest zie je de mooiste bakcreaties langskomen: de een nog gezonder dan de ander, en soms als kunstwerkjes zo mooi! Heb je echter zo’n drukke agenda dat je geen tijd hebt om voor een gezond ontbijtje of tussendoortje - soms vreemde - ingrediënten te moeten gaan kopen en afwegen tot aan de milligram? Dan zijn de bakkits van Arthur’s Mix zeker iets voor jou!

De zusjes Josephine en Charlotte Clarys zijn de initiatiefnemers achter Arthur’s Mix: gezonde bakkits waarmee je thuis supersnel en gemakkelijk gezonde speltmuffins, bananenbrood of granola maakt. Daarnaast hebben ze ook kant-en-klare granola’s in hun gamma die met een beetje yoghurt en fruit voor een perfect ontbijtje zorgen.

De bakkits en granola’s van Arthur’s Mix bestaan enkel uit pure ingrediënten, zo werken ze met oergranen, die van nature veel voedingsstoffen en vezels bevatten. Alle producten worden door Josephine en Charlotte samengesteld of afgebakken in hun atelier in Aalter. Je bestelt de bakkits eenvoudig in de webshop en eenmaal je aan het bakavontuur begint, staat het in nog geen halfuurtje al op tafel!

Zelf maakte ik al het bananenbrood waar niet alleen ik, maar ook mijn kindjes hun vingertjes bij aflikten! Als mama van 2 zoontjes met een eigen bedrijf en een druk sociaal leven is het vaak goochelen met tijd en organisatie. En als je dan net als ik ook nog eens veel waarde hecht aan gezonde voeding is het niet altijd gemakkelijk om dit allemaal klaar te spelen. Gelukkig mocht ik al kennis maken met Arthur’s Mix en zou ik het absoluut aanraden… it’s healthy, a piece of cake and very yummy!

De bakkits en granola’s van Arthur’s Mix vind je in de webshop en bij geselecteerde verkooppunten. Prijzen vanaf €4,76

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO + KIDS + MOMMY TALK