Arttiles

Kunstige tegeltjes aan de muur.


 

Je hebt tegels en je hebt tegels van Arttiles. En de tegels van dit Deense merk zijn ware kunstwerkjes. Het zijn handgemaakte keramieken tegels met felle kleuren, illustraties of teksten erop waarmee je een verhaal kunt vertellen. Vorm een patroon op je muur, of hang er enkele op om een eyecatcher te vormen in de badkamer of keuken.

Naast de keramieken tegels bestaan er ook canvas en porseleinen varianten en kun je in de webshop terecht voor tegelstickers, tegeltafels en binnenkort ook vloertegels. Ook maakt Arttiles customized tegels dus als je echt op zoek bent naar iets unieks kun je ook bij hen terecht.

Verbonden door hun liefde voor kunst en ambachtelijk handwerk zijn de 2 vriendinnen Trine Galschiøt en Anette Nørmark in 2010 gestart met Arttiles. Vanuit hun studio in Copenhagen maken ze zelf de mooiste creaties en weten ze met Arttiles mensen te inspireren en verhalen met hen te delen. Volg Arttiles zeker ook op Instagram, waar je een kijkje achter de schermen krijgt en ideeën op doet hoe je van ‘gewone’ tegelwanden iets spectaculairs kunt maken.

Via de webshop zijn alle Arttiles te bestellen, vanaf ongeveer €6 worden de tegels aan huis geleverd in België en Nederland. De prijzen van de tegels zelf beginnen bij €31,86.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING