Astrid & Arthur

Mooi zwanger dankzij Astrid en Arthur...


 

Dit artikel is gericht aan alle toekomstige mama’s, want ook tijdens je zwangerschap wil je er goed uitzien en je goed voelen! Toegegeven, dat lukt misschien niet elke dag maar dankzij de mooie collectie van het op en top Belgische merk Astrid & Arthur wordt dat al stukken gemakkelijker!

De passie voor het ontwerpen kreeg Astrid met de paplepel ingegeven. Als kind maakte ze al voortdurend kleertjes en accessoires voor haar poppen. En sinds haar zwangerschap is deze passie haar werk gevonden.

Zelf vond ze het niet altijd gemakkelijk om tijdens haar zwangerschap leuke kledij te vinden die bij haar stijl paste. En zo is Astrid & Arthur ontstaan, de naam is een combinatie van haar eigen naam en van haar zoontje. Het verhaal achter de romantische kleedjes is dan ook het liefdesverhaal tussen moeder en kind.

De collecties bestaan uit elegante, feestelijke kleedjes waarmee je je als moderne vrouw mooi, stijlvol en vrouwelijk zult voelen tijdens de zwangerschap. Haar doel is om elke vrouw te laten stralen! Wij zijn alvast fan van de huidige zomercollectie met mooie kleurrijke prints en leuke snits!

Dus ben je zwanger en nog op zoek naar de perfecte zomergarderobe neem dan zeker een kijkje in de webshop van Astrid & Arthur.

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING