Be aware of the ghosts!

10x creatieve ideetjes voor Halloween + freebies!


 

Halloween is coming! Of je nu kindjes hebt of een Halloween (dinner/cocktail) party organiseert, wij zijn op het wereldwijde web op zoek gegaan naar toffe ideetjes en freebies waarmee je direct creatief aan de slag kunt gaan. Have a creative Halloween!

A Fabulous Fête – Pompoenen & Vetplantjes
Leuk ter decoratie in het seizoen der pompoenen: kleine vetplantjes in pompoenen! Hoe je dit precies voor elkaar krijgt, lees je op A Fabulous Fête, de blog van Lauren Saylor waar tal van andere toffe ideetjes en freebies te vinden zijn.

Eighteen 25 – Pop Up Mad Laboratory
Leuke tip voor Halloween of in de herfstvakantie: creëer een knotsgek laboratorium thuis! De opdracht is om geblinddoekt met je handen in enkele potjes te gaan waarvan je de inhoud niet kent. Grijp in gehakte zombiehersenen, rattenhart en kattenogen. Kids gonna love it! De volledige handleiding + freebies om dit thuis te creëren vind je op Eighteen 25.

Oh So Beautiful Paper – Halloween uitdeelzakjes
Halloween uitdeelzakjes met keuze uit 3 kalligrafische teksten: ‘Hocus Pocus’, ‘Trick or Treat’ of ‘Eat, drink and be scary’. Gemaakt door Lauren Saylor (A Fabulous Fête) voor Oh So Beautiful Paper. De handleiding en de 3 gratis freebies vind je hier.

Creature Comforts – Halloween chcocoladewikkels + uitdeelzakjes
Deze Candy Bar Wraps en zijn prachtig vormgegeven. Op de blog van Creature Comforts vind je deze free printables, net als leuke Treat Bag Toppers. Even printen en je hebt een leuke traktatie - voor trick & treat!

Minie Co – Pop Up Halloween kaartje
De Britse papierkunstenares Minie Co deelt op haar blog allerlei toffe DIY’s die ze creëert met papier. Zo ook dit Halloween kaartje met een scary schedeltje erin gevouwen. Leuk te gebruiken als party uitnodiging of om met je kids creatief aan de slag te gaan. Surf voor meer leuke to do’s met de kids even naar Minie Co.

A Fabulous Fête – Freebie ‘Boo!’
Gebruik deze gratis printable als uitnodiging voor jouw spooky Halloween party! Of je kadert het in en hangt hem bij je thuis aan de muur. Be creative (and scary)! Gratis te downloaden op de blog van A Fabulous Fête.

Creëer een cocktailbar at home of geef je Halloween etentje de juiste sfeer met één van deze freebies die je makkelijk kunt inkaderen/ophangen.
‘Pick your Poison’ via Beauty & Blooms
‘Booze Bar / Be aware of spirits’ via Bloom Designs Online
‘Eat at your own risk (+ gratis wijnlabels) via We Heart Parties

Meer inspiratie rond Halloween DIY’s en freebies vind je op ons eigen Pinterest bord!

Have a spooky, funny & creative Halloween!

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO + KIDS + FREEBIES + DIY