Beauty bij Supergoods

Natuurlijke schoonheid.


 

Eco is hip, dat hebben ze bij Supergoods allang begrepen. Voor merken met respect voor mens en natuur kan je zowel online terecht als in de Mechelse en in de Gentse winkel. De houten rekken zijn gevuld met kleding, meubels en decoratie, maar sinds kort shop je bij Supergoods ook organische en natuurlijke schoonheidsproducten. Wij zetten 2 labels in de kijker.

UND GRETEL
UND GRETEL is een Berlijns make-upmerk met een beperkt maar volledig aanbod. De makers lieten zich inspireren door de high fashion, wat resulteerde in een prachtig kleurenpalet en nog mooiere verpakkingen. Aanraders zijn de oogschaduwstick, in een bronstint die elk huidtype flatteert, en de volwassen versie van de lipgloss. 100% natuurlijk, maar niet voor geitenwollensokken!

Less is More
What’s in a name? Less is More staat voor haarverzorging zonder synthetische bewaarmiddelen, parfums, kleurstoffen, petrochemische stoffen, siliconen en sulfaten. Volledig organisch dus, en voor ieder haartype wat wils: het gamma bestaat uit verschillende shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten. Lief voor je lokken én voor het milieu.

De schoonheidsindustrie staat erom bekend erg vervuilend te zijn, maar je kan er dus wel goed uitzien zonder slecht geweten. Win-win!

DEEL DIT BERICHT