Behang die muur!

Trends en tips van Gamma.


 

Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht, kijken we langzaam maar zeker weer uit naar knusse avondjes thuis in de zetel in een sfeervol en warm interieur. Niet alleen met accessoires of een kleurtje op de muur kan je je living of slaapkamer van een nieuwe, gezellige sfeer voorzien. Ook met stijlvol behang, want tegenwoordig is het zeer gemakkelijk om er zelf mee aan de slag te gaan. In een mum van tijd creëer je met wat papier en plaksel een totaal nieuwe look in huis!

Bij doe het zelf specialist Gamma vonden we enkele mooie behangetjes waarmee je in een handomdraai een saaie muur tot leven wekt. En we spreken nu over één muur, maar uiteraard kan je ook een volledige kamer een upgrade geven met trendy behang. The choice is up to you!

Bij Gamma vind je behang in iedere stijl, van trendy botanisch tot klassiek of uitermate geschikt voor de kinderkamer. Daarnaast is het behang kwalitatief hoogstaand, van merken als Graham & Brown, Fresco, VT Wonen en het Gamma huismerk. En kan je behang bij Gamma kopen in diverse types als vliesbehang, fotobehang, glasvezelbehang of overschilderbaar behang.

Onze favoriet uit de Gamma collectie is behang met flora en faunaprints, zoals het Honolulu palmbladerenbehang van Graham & Brown en het primrose dessin behang van Gamma. Of wat dacht je van behang met een houtmotief? Het geeft je kamer direct een warm en sfeervol karakter.

Behang bij Gamma kopen? Dat gaat gemakkelijk en snel in een van de doe-het-zelf winkels of online. Daarnaast vind je tips en klusadviezen bij het behangen op de website van Gamma waardoor je direct aan de slag kan gaan.

Benieuwd hoe je in een handomdraai je keuken een nieuwe sfeer en look geeft? Bekijk hier onze tips en ideeën voor een keukenupgrade!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING