Bolia

Bolia

Voor wie van Scandinavisch design houdt, is Bolia heaven on earth.


 

Wat ze bij Bolia doen? Meubels maken. Met hart en ziel. En vaak handgemaakt, in Europa en vooral Denemarken waar Bolia vandaan komt. De meubels en accessoires kennen allen het principe van New Scandinavian Design met veel klare lijnen en subtiele rondingen, hout en metaal en veel vintage geïnspireerde meubels.

Om jong designtalent een kans te geven, werkt Bolia veel met opkomend designtalent. Zij bieden hen een kans om zichzelf te ontplooien en voor te bereiden voordat ze zich gaan begeven tussen de gevestigde designnamen. Het bedrijf organiseert hiervoor jaarlijks de Bolia Design Awards.

Bij Bolia vinden ze dat je niet alleen door meubels en woonaccessoires een thuis creëert, maar zeker ook door muziek. En daarom produceert Bolia naast meubels ook hun eigen muziek, hiermee steunen zij ook muzikaal talent. Op Soundcloud vind je verschillende gratis mixen met zeer chille tunes, zeker de moeite waard om eens te beluisteren.

De missie en strategie van dit bedrijf is very Scandinavian: tot in de puntjes uitgewerkt en met oog voor detail. En de collecties zelf ook, voor eenieder die de Scandinavische stijl hoog bovenaan het lijstje heeft staan: kijk en beoordeel zelf!

En oh ja, ze verzenden dus ook naar België en Nederland, how nice...

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING