Book + Furniture = Bookniture

Van een boek naar een meubel in 1 seconde!


 

Is het een boek of is het een meubelstuk? Eigenlijk allebei, want door het slimme ontwerp van Bookniture maakt dat je dit boek kunt openklappen waardoor er een meubelstuk tevoorschijn komt. Van tafeltje, krukje, voetenbank, nachttafeltje tot een staand bureautje wanneer je meerdere Booknitures op elkaar stapelt, de mogelijkheden lijken eindeloos.

Mike Mak is de ontwerper van Bookniture. Als inwoner van Hong Kong, één van ‘s werelds dichtst bevolkte steden weet hij als geen ander dat werk- en leefruimte gelimiteerd kan zijn. Bookniture is door zijn efficiënte en praktische vorm de oplossing hiervoor, het neemt immers maar weinig ruimte in beslag.

Bookniture oogt als een boek met afmetingen van 33 x 18 x 4 cm, en een gewicht van 1,6 kilo. Verkrijgbaar in zwart en bruin. Er is een vilten hoes verkrijgbaar die het zitgenot kan vergroten of ervoor kan zorgen dat je meerdere Booknitures op elkaar kunt stapelen.  

Compact, efficiënt en stijlvol, dat is Bookniture. En vers van de pers, want hij is enkel nog maar te reserveren, de eerste lichting wordt in juni 2015 verwacht. Bestellen doe je via de webshop, ze kosten omgerekend ongeveer €80 per stuk (incl. verzending).

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING