BOSSY.

Inspiratiebron voor ondernemende vrouwen.


 

Met persoonlijke issues, succes stories, struggles, tips en inspiratie is Bossy het eerste magazine voor ondernemende vrouwen van België. Naast het online platform wearebossy.be waar je 24/7 terecht kan voor spraakmakende artikelen, zal Bossy ook 2 keer per jaar in een papieren versie worden uitgebracht.

Het allereerste Bossy Magazine is sinds vorige week beschikbaar. Deze F/W2018 editie is een startup special, bomvol inspiratie voor het leven op en naast de werkvloer. Je bestelt het Bossy magazine online via wearebossy.be voor €9,95 (excl. verzendkosten) of ga langs bij Standaard Boekhandel, Albert Heijn, Press Shop, Relay, Albron of Macro.

Dorien Camps is de bezielster en oprichter van Bossy. Met het opstarten van het platform en het uitbrengen van een tijdschrift vervult zij haar eigen droom. Daarnaast creëert ze wat ze als starter ontzettend hard miste: een magazine waarin serieus niet gelijk staat aan saai en inspiratie niet vrijblijvend is.

Bossy is een magazine dat je uitdaagt en geruststelt, en is er voor vrouwen die graag geïnspireerd willen worden, op en naast de werkvloer.

Join the Bossy club! Neem snel een kijkje op wearebossy.be, bestel een Bossy tijdschrift of volg Dorien en haar Bossy avontuur op Instagram of Facebook.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE