Brian & Nephew

Glamoureuze kindermode met een knipoog.


 

De tijd waarin meisjes op hun communie een witte prinsessenjurk en jongens een maatpakje moesten dragen is gelukkig voorbij. Bij het kiezen van communiekleding kiezen papa’s en mama’s  tegenwoordig volop voor vrolijke kleurtjes, leuke prints en comfy stofjes. In de nieuwste collectie van Brian & Nephew vind je dit alles, bovendien staat kwaliteit ook nog eens hoog in het vaandel.

Brian & Nephew is een jong Belgisch kindermodelabel dat kwaliteit combineert met comfort, coole details en een glamoureus accent. De ontwerpen zijn speels zonder kinderachtig te zijn, en altijd stijlvol. Elke collectie draagt de typische Brian & Nephew-stempel. Het resultaat? Kenmerkende items voor coole boys en toffe meisjes!

Een hawaïhemdje voor jongens of een pastelkleurige sweater met pompoms voor meisjes, het is moeilijk kiezen tussen de vele leuke stuks. Of je nu voor communiekleding gaat of op zoek bent naar een casual outfitje, met de talrijke stuks uit de zomercollectie van Brian & Nephew lijkt dit geen moeilijke opgave te zijn.

Brian & Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar. De collecties zijn verkrijgbaar bij diverse boetiekjes in België en Nederland, en in de Brian & Nephew webshop.

DEEL DIT BERICHT