Coco Lapine Design

Belgisch talent uit Berlijn.


 

Sarah Van Pethegem is een Belgische ontwerpster die sinds enkele jaren in de hippe stad Berlijn woont. Ze is van opleiding grafisch vormgeefster en momenteel ontwerpt, creëert en inspireert ze onder de naam Coco Lapine.

Sarah is gepassioneerd door interieurvormgeving en die passie deelt ze maar al te graag op haar blog. Met een grote liefde voor Scandinavisch design zoekt ze de mooiste interieurs om aan haar lezers te laten zien. Zelf werkt ze ook als interieurvormgeefster en kan je al haar projecten op haar blog bewonderen. Strakke vormen, eenvoud en zwart zijn de elementen die een rode draad vormen in haar werk. Dit zie je ook terug komen in haar grafisch werk, want Sarah combineert haar beide passies en ontwerpt unieke en stijlvolle posters om op te hangen in je interieur.

Haar collectie bestaat enerzijds uit leuke illustraties in zwart/wit en anderzijds uit zeer grafische en strakke prints. Zelf ben ik vooral fan van haar illustraties en ik bestelde onlangs de super mooie ‘Këtos poster! Neem hier een kijkje in haar webshop.

Als je zelf ook uren kan wegdromen bij mooie Scandinavische interieurs dan raad ik je zeker aan haar blog eens te lezen en haar te volgen op Instagram of Pinterest voor een dagelijkse portie design!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE!