Cole & Son

’s Werelds mooiste behang.


 

Misschien heb je het Palm Jungle, Woods of Hexagon behang van Cole & Son al wel eens voorbij zien komen op Instagram of Pinterest. Het is vandaag de dag reuze populair bij interieurliefhebbers en -bloggers van over heel de wereld. Toch gaat dit Britse behangmerk al een tijdje mee, al meer dan 140 jaar bewijst het trendsetter te zijn op het gebied van kwaliteitsvol design behang. Tijd om eens stil te staan bij dit prachtige merk.

Een stukje geschiedenis…
Cole & Son werd in 1873 opgericht door John Perry. Zijn bedrijf was gevestigd in Islington, Noord-Londen, een gebied dat bekend was om de handblokdrukkerijen die er destijds actief waren. Gedurende de 19e eeuw drukte Cole & Son behang voor alle grote en bekende bedrijven van die tijd. Naast de bijzonder hoge kwaliteit blokdruk was het bedrijf befaamd om het leveren van wonderschone strepen en jaspés.

Cole & Son: hier en nu
Vandaag de dag is het behang van Cole & Son gekend en populair door de combinatie van klassieke vormen gemixt met hedendaagse invloeden. Van natuurlijke prints als palmbladeren en flamingo’s tot hexagon vormen en het kleurrijke Miami behang, Cole & Son bewijst dat ze met de tijd kunnen meegaan zonder hun unieke stijl te verliezen. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij het Britse merk.

Foto: Christophe Levet - Alexandra Sauvage Styling

Palm Jungle Fever
De collectie van Cole & Son is verkrijgbaar bij MisterDesign.be, de meeste prints hebben 3 tot 6 kleurvariaties, dus passend in elk interieur! Helemaal de trend van nu en onze favoriet is het Palm Jungle behang, leuk om je living een jungle look te geven, of combineer het in een kinderkamertje met beestachtige accessoires voor de ultieme dierenkamer, it’s up to you!

Multi-inzetbaar
Behang is niet enkel geschikt om muren mee te bekleden, maar bijvoorbeeld ook om een los wandpaneel mee te behangen, ter decoratie. Of wat dacht je ervan om het plafond te behangen, de treden van een trap, een (open) kast of het kleinste kamertje in huis? Behang lijkt multi-inzetbaar te zijn. Neem een kijkje op het Pinterest bord ‘More Than Walls’ van Cole & Son en laat je inspireren!

Het Cole & Son behang is verkrijgbaar via MisterDesign.be, prijzen vanaf €104 (10 meter per rol), verzending naar België en Nederland is gratis.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING