Cosy & Comfy

12x knusse hebbedingen voor een maximale portie gezelligheid.


 

Staat de herfst bij jou gelijk aan avondjes in de zetel met een goed boek en een dekentje? Of neem je liever een uitgebreid bad en geef je wat extra aandacht aan je (droge!) huid? Of ben je verslaafd aan interieur en krijgt je huis met de herfst een gezellige make-over?

Voor al die knusse momenten ging ik op zoek naar hebbedingetjes die je lichaam, geest en/of interieur een cosy & comfy gevoel zullen geven!

1. Theeliefhebbers zijn hoogstwaarschijnlijk al langer bekend met het magische Kusmi Tea. Tegen de verschillende smaken van dit Franse theemerk kun je simpelweg geen 'nee' zeggen. Classic but good!
Losse thee Kusmi, vanaf €12,95 bij DeBijenkorf.be

2. Velvet is nog altijd overheersend in de stijlvolle interieurwereld. Deze groene poef van Bluft is een speels stukje met heel wat glamoureuze gezelligheid!
Poef Bluft Interieur, verkrijgbaar in verschillende kleuren €79,95 per stuk

3. Dé geurkaars van deze winter? Wat mij betreft zal dit Rameaux d'Hiver van L’Occitane zijn! De Provençaalse toets is eentje die heerlijk subtiel in huis blijft hangen.
Geurkaars Rameaux d’Hiver van L’Occitane, €18

4. Een interieur met een rauwe toets. Dit rock’n roll-waardig kunstwerk van IXXI is eentje die nog iets gezelliger klinkt rond deze tijd van het jaar. Dit gepersonaliseerd ontwerp is een echte eyecatcher!
Muurdecoratie IXXI, vanaf €29,50

5. Het is toch alweer een pak kouder dan een aantal weekjes terug, niet? Met de sjaals van het duurzame breigoedlabel Wolvis zit je er alvast warmpjes bij!
Sjaal Wolvis, vanaf €89

6. Dior heeft een nieuw arsenaal aan vloeibare wapens die je lippen van een vurig laagje voorzien! De donkere kleur waarvoor menig vrouw graag wil strijden? Hectic Matte, zonder enige vorm van twijfel.
Vloeibare lippenstift Dior, €34,50 

7. De winter ingaan zonder een nieuwe comfortabele trui? Hoe dan? Met deze veganproof trui van TwoThirds zorg je niet enkel voor extra warmte maar help je ook het milieu meer dan een handje!
Trui TwoThirds, €62,40

8. ‘Milk and Honey’ heeft al een groot deel van deze aardbol doen overtuigen van de schoonheid onder de gedaante van poëzie. Het vervolg ‘The sun and her flowers’ is een bloemlezing over liefde in al haar verschijningsvormen.
The sun and her flowers - Rupi Kaur via bol.com, €16,99

9. Met de hippe wollen sokken van Soxs zeg je vaarwel tegen koude voeten. De wollen sokken kriebelen niet, de wol is daarnaast van hoge kwaliteit en duurzaam ontwikkeld, met respect voor het dier.
Soxs, voor dames, heren en kids vanaf €20,95

10. Vergeet niet om je lippen te verzorgen want door dit frisse weer kunnen ze instant droger worden. Een laagje van Bee Nature’s wondermiddel en je bent good to go!
Lippenbalsem Bee Nature, €6,99

11. Je moet toch iets creatiever uit de hoek komen voor spelletjes buitenshuis. Daarom lijkt een potje domino met de kinderen wel een fantastisch alternatief!
Domino Circus, €19,50 via Em et Moi

12. Puressentiel combineert in hun productengamma essentiële oliën met natuurlijke bestanddelen.  De 6 aromatische badoliën hebben elk een andere werking op je gemoedstoestand: van relaxerend tot stimulerend. Ze geven je huid bovendien een superzacht gevoel!
Puressentiel Badolie via Apotheek Online €16,92

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO