Crisp sheets

For crisp bed sheets & paper prints.


 

Dankzij een bezoekje aan de Modefabriek in Amsterdam ontdekte Noémie dit nieuwe pareltje: Crisp Sheets dat prachtige lakens en posters ontwerpt. Crisp Sheets is opgericht door Lara Jans vanuit de vraag ‘Waar vinden we nu bedlinnen naar onze smaak?’. Zo kwam ze op het idee om zelf lakens te ontwerpen die voldoen aan 3 kernwoorden: modern design, hoge kwaliteit en dit aan een betaalbare prijs.

En als je het mij vraagt is ze hier uitstekend in geslaagd! De eerste creatie heet ‘The World is Yours’ en is ontstaan uit de interesse om de wereld rond te reizen. De tekening is een aquarel en de monotone kleuren zorgen ervoor dat het tijdloos is en bij elk interieur past. De lakens zijn vervaardigd uit 100% zachte katoen die op een speciale manier geweven is, zodat de lakens lekker kraken en toch zacht zijn.

Naast haar eerste set lakens bracht Lara ook een mooie collectie uit van papieren prints als posters, kaartjes en notitieboekjes. Voor deze prints vond ze inspiratie in het woordenboek, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Hieruit koos ze haar favoriete planten en dieren die ze vervolgens omgezet heeft in mooie tekeningen. Ze zijn extra leuk als je er meerdere combineert! Neem zeker eens een kijkje op de website van Crisp Sheets.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING