Cubit

Bits for living.


 

Of je nu op zoek bent naar een zitmeubel, boekenkast of sidetable, met de modulaire meubelsystemen van Cubit creëer je zelf een meubelstuk naar keuze. Groot of klein? Felgekleurd of monochroom zwart-wit? It’s up to you! De modulaire meubels van Cubit zijn zo veelzijdig dat kiezen bijna moeilijk wordt.

Hoe werkt het?
In de Cubit webshop kun je terecht voor de losse kastmodules, sidetables en sofamodules in talloze maten, vormen en kleurtjes. Ontwerp je meubel naar gewenste grootte, kleur en samenstelling in de online configurator van de Cubit webshop. Door simpelweg de verschillende modules te slepen naar het vak op je scherm, bouw je online je eigen Cubit creatie. As simple as that!

Wens je je Cubit liever te laten samenstellen door een expert? Dan neemt het Planteam dit voor je uit handen voor €49. Of je nu op zoek bent naar een sofa, sidetable, een speelhoek voor je kids, bureau of boekenkast, neem zeker eens een kijkje onder Inspiratie, daar vind je tal van ideeën voor je eigen Cubit bij jou thuis.

Voor alle Cubit systemen geldt dat ze voorzien zijn van het handige Easy Connect insteek- en klemsysteem. Zo kun je de kubussen en zitsystemen in, naast en/of op elkaar stapelen zonder gereedschap. Ben je niet meer tevreden met je Cubit creatie of is het tijd voor iets nieuws? Dan haal je het net zo gemakkelijk weer uit elkaar.

Prijzen: kubussen vanaf €24, sidetables vanaf €266 en sofamodules vanaf €449.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING