Cultureboy

It's lamazing!


 

Wat ontstond als een grap onder vrienden tijdens een avondje stappen groeide uit tot een tof en humoristisch label: Cultureboy. Het waren Ruben en Thomas die op een avondje tijdens hun vakantie in Bologna de term bedachten en tal van mopjes maakten over wat deze ‘cultureboy’, de echte cultuurmens, dan zoal zou doen en zeggen. Dora sloot later aan en samen vormen ze nu Cultureboy.

Inmiddels heeft Cultureboy een webshop geopend waarin je alle grapjes kunt terugvinden op T-shirts en sweaters, voor zowel dames als heren. Grafisch vormgeefster Dora zet alle ideeën om in unieke en vooral ludieke illustraties en verzorgt ook de fotoshoots. Thomas is het marketingbrein en zorgt voor de website en Ruben neemt de financiële - administratieve taak op zich en draagt de naam ‘Cultureboy’. Samen vormen ze het perfecte team!

Humor is de essentie van de collectie, en dit op een subtiele en speelse manier. Soms moet je even kijken of nadenken voor je het mopje doorhebt, maar dat maakt het nu net zo uniek! Vaak zit er een dubbelzinnig kantje aan, waarvan hun logo een uitstekend voorbeeld is. Wat zie jij erin? 

In de toekomst hoopt het trio achter Cultureboy de collectie nog verder te gaan uitbreiden. Zo zijn er plannen om steden en muziek een plaats te gaan geven binnen hun uitspraken en designs. Binnenkort gaan ze ook experimenteren met mutsen, ondergoed en kinderkledij (yay!) en kun je tijdelijk deze zalige X-mas sweater bestellen!

Alle T-shirts en sweaters bestaan uit 100% organisch katoen en vind je in de Cultureboy webshop. Prijzen variëren tussen €24,99 en €59,99.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING