De wereld bij je thuis

Interieurinspiratie voor globetrotters.


 

Reis jij graag? Laat deze passie dan naar voren komen in je interieur. Het geeft direct sfeer, verhaal en een persoonlijkheid weer. Of je nu al overal geweest bent en daar herinneringen aan wil ophalen, of je verbeelding de vrije loop wil laten gaan om alvast uit te kijken naar de volgende reis…. Hieronder vind je enkele tips ter inspiratie om de wereld in je huis te halen.

Koester en toon je herinneringen
Een fototoestel, reisboekjes, foto’s, schelpen of andere souvenirs uit landen die je al bezocht hebt kun je ideaal opbergen onder stolpjes die je speels kunt neerzetten in de boekenkast, op een dressoir of zet ze in een groepje bij elkaar. Ook zijn er andere manieren om je herinneringen tentoon te stellen, zoals een metalen wandrek of glazen displayboxen.

Pick your destination!
Kun jij de mooiste plekjes van de wereld al afstrepen? Dan is een prikbord met een wereldkaart iets voor aan de muur bij jou thuis. Op deze manier zie je niet enkel de landen en plaatsen die je al bezocht hebt, maar kun je direct wegdromen van je volgende reisbestemming!

Koffietafelboeken voor globetrotters
Mooie koffietafelboeken vol inspirerende foto’s om eindeloos doorheen te bladeren. Deze prachtige boeken doen je direct wegdromen naar verre oorden! Van links naar rechts: ‘Before they pass away’ – Jimmy Nelson  //  ‘The Great Wide Open’ – R. Klanten  //  ‘Cabins’ – Philip Jodidio

Wereldkaart
In deze webshop van Wereldkaarten.nl vind je een grote collectie wereldkaarten in talloze stijlen, formaten en …. Ga jij voor een wereldkaart op canvas, op plexiglas, hout of in poster? Of hang je liever een foto op canvas op aan je muur met je meest memorabele vakantiefoto? Waar je ook voor kiest, je oog zal steeds vallen op iets waardoor je extra veel zin krijgt om te gaan reizen. Ideaal voor de globetrotters onder ons.

Psst… laatste tip! Are you in a Cali state of mind? Plaats dan een surfboard in je living voor het ultieme zomerse gevoel, meer inspiratie vind je op Pinterest.

Foto: Brett Stevens - Real Living

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING