Design my garden!

10x de mooiste designitems voor in je tuin.


 

Bij MisterDesign shop je de mooiste designmeubels, woonaccessoires en designer verlichting, ook voor in je tuin. Uit het giga aanbod van deze designspecialist selecteerden we weer de mooiste, leukste en bijzondere eyecatchers die een plekje waard zijn om jouw tuin, patio of balkon te verfraaien. Van patiobank en bistroset tot designlamp, met deze design tuinmeubels van MisterDesign in je tuin is het elke dag zomer!

Hopper Picnic – Extremis
Deze tuintafel springt er absoluut uit als je kijkt naar alle design tuintafels bij MisterDesign: de Hopper Picnic van het Belgische designlabel Extremis. Oprichter Dirk Wynants himself ontwierp deze stijlvolle eettafel voor buiten. Niet alleen een prachtig om naar te kijken, maar ook nog eens veel praktischer je hoeft namelijk niet over de bank klimmen om een zitplaatsje te veroveren. Door de openingen in het frame, schuif je gemakkelijk aan tafel! De Hopper Picnic is verkrijgbaar in verschillende kleuren metaal en aluminium.
Hopper Picnic via MisterDesign, vanaf €4.477

Dutchtub Original – Weltevree
Hoe zalig zou het zijn om je eigen hot tub in je tuin te hebben! Dromen mag, nietwaar? De Dutchtub van Weltevree is inmiddels een bekend en tevens prijswinnend ontwerp. Het is een echte eyecatcher, en bovendien duurzaam en onderhoudsarm. De spiraal waar het hout in gestookt kan worden, zorgt voor de verwarming van het water.
Dutchtub Original via MisterDesign, €5.495

Patiobank – Weltevree
Ook de Patiobank van Weltevree is een absolute eycatcher. Dit ontwerp van Bertjan Pot zit comfortabel en biedt tegelijkertijd privacy. Je creëert er direct een intiem hoekje mee in je hof! Verkrijgbaar in blank Accoya hout, groen en geel.
Patiobank via MisterDesign, vanaf €2.995

Licht brengt sfeer in je tuin of op je balkon, zodat je kan genieten van lange zomeravondjes op je eigen terras. Wanneer je op zoek bent naar Design tuinverlichting of mooie kaarsen voor buiten, bij Mister Design vind je tal van mooie verlichtingsoplossingen voor buiten. Wat dacht je van de Guidelight of Lotus Kandelaar?

Guidelight – Weltevree
Met een simpele (dr)aai over z’n bol verandert de Guidelight van subtiel sfeerlicht in een heldere werklamp of handzame zaklamp met felle lichtstraal. Deze duurzame lamp van Weltevree is mobiel, draadloos en zeer energiezuinig. Door het multifunctionele karakter van de Guidelight kan deze revolutionaire looplamp worden meegenomen, opgehangen of op tafel in de tuin worden gezet. En het design, te mooi!
Guidelight via MisterDesign, verkrijgbaar in grijs en rood €98

Lotus Kandelaar – Design House Stockholm
De Lotus Kandelaar is ontworpen door Kristina Stark voor Design House Stockholm. Een sfeervolle lichtbron voor buiten, en verkrijgbaar in zowel zwart als wit. De kandelaar is zowel geschikt voor gebruik van gewone kaarsen als blokkaarsen.
Lotus Kandelaar via MisterDesign €74

Bloempot – Ferm Living
Het Deense Ferm Living is gespecialiseerd in woonaccessoires, ook de prachtige designs van bloempotten en plantenhangers zijn puur, eerlijk en gewoonweg leuk! Deze geometrische gevormde designbloempotten zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten en zullen je tuin compleet maken.
Bloempot Ferm Living via MisterDesign, verkrijgbaar in grijs en okerkleurig, vanaf €30

Arc en Ciel Bistrostoel & Yard Relaxzetel – Emu
Het Italiaanse EMU stamt al uit de jaren ‘50 en is gespecialiseerd in het ontwerpen van stoelen en tafels. In de kijker de Arc en Ciel, een lichtgewicht bistrostoeltje dat verkrijgbaar is in een regenboog aan kleuren! De Yard Relaxzetel is net als de Arc en Ciel gemaakt van een aluminium, maar dan met een zitting en rugleuning van elastische banden.
Arc en Ciel Bistrostoel €66 & Yard Relaxzetel €330, beide verkrijgbaar via MisterDesign

Fieldchair – Weltevree
Zalig loungen doe je in de Fieldchair van Weltevree! Deze inklapbare stoel is gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig op te hangen aan de lus. Gemaakt van Hollands Lariks hout en verkrijgbaar per stuk of in set.
Fieldchair via MisterDesign €198

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING