Dock Four

Because life is too short for boring walls.


 

Wanden kunnen sfeerbepalend zijn en zeggen vaak veel over wie je bent en wat je doet. De foto’s, boekenplanken, kunst en briefjes aan de muur vertellen jouw verhaal en maken van je huis een thuis. Daarom lanceerde het Nederlandse merk Dock Four onlangs de Stylepads + Functionals: stijlvolle wandpanelen waarbij functionaliteit en decoratie samengaan.

De Stylepad vormt de basis van een Dock Four wand die je vervolgens ‘eigen’ gaat maken met de Functionals. De combinaties zijn hiermee eindeloos! Zo zijn de Stylepads in verschillende uitvoeringen beschikbaar: van corduroy stof tot hout en velt, en dat in tal van kleuren en dessins. Onder de noemer Functionals vind je de meest praktische elementen die een wand maar kan hebben: van plank tot klok en whiteboard tot magneetwand.

Een wand voor op de babykamer met praktische opbergoplossingen voor tijdens het verschonen? Check! Een presentatiebord met USB-poorten en een magneetbord op kantoor? Check as well! Door het persoonlijke karakter en de eindeloze mogelijkheden is er voor iedereen een unieke Dock Four wand samen te stellen die aansluit bij zijn of haar behoeften.

Ben je een wandelement beu van Dock Four? No problem! De Stylepads en Functionals kunnen ten allen tijde verwisseld worden, zonder ingewikkelde manoeuvres te hoeven uit te halen. Ook het monteren zelf is kinderspel.

Speel met stof en velours, verwerk je eigen foto’s in een wand en combineer oplossingen die passen bij jouw persoonlijke situatie of in jouw bedrijf. Dock Four creëert het, met en voor jou… en geen enkele wand zal nog saai zijn!

Dock Four Stylepads en Functionals zijn verkrijgbaar vanaf €49. Het bevestigingssysteem kost (eenmalig) €19 per Stylepad/Functional. Meer weten? Bezoek de website: www.dockfour.com

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING