Drawn by Mommy

Welkom in de illustratieve wereld van mama Debby.


 

Wat begonnen is met unieke ontwerpen voor haar eigen kindjes, is uitgegroeid naar een groeiende onderneming waarbij duurzame producten met een sprookjesachtig element centraal staan. Maak kennis met Drawn by Mommy, het bijzondere label van mama Debby.

Debby is mama van James, Julia en Georgia. Illustreren is iets wat Debby met veel enthousiasme en passie doet, inmiddels weet ze met haar creaties niet alleen haar eigen kindjes te plezieren maar ook anderen met de producten van haar creatieve label Drawn by Mommy. Van dino's, flamingo's en apen tot unicorns, beren en vlinders... allemaal gericht op de belevingswereld van kinderen.

De collectie van Drawn by Mommy bestaat uit muurstickers, baby- en kinderbeddengoed, sweaters en pyjama’s van organisch katoen. Alles om het slapen en spelen in een kinderkamer te veraangenamen, niet alleen voor de kindjes zelf, maar zeker ook voor de mama’s want het moederoog wil ook wat, nietwaar?

Elk product uit het gamma van Drawn by Mommy wordt met veel liefde ontworpen en door Debby’s eigen 3-koppige mini jury getest en goedgekeurd! Prijzen van het beddengoed variëren van €39 tot €179. In de webshop van Drawn by Mommy vind je tevens andere accessoires voor de kinderkamer.

DEEL DIT BERICHT