R.M. Drake

Dream away

3x inspirerende dichters op social media.


 

“I fall in love everyday,
with ideas and sensations,
people I see.
I hold them long enough to let them go,
but I keep them in my heart
and in my soul.”
-Atticus

Lang Leav
Een tijdje geleden ontdekte ik de gedichten van Lang Leav en ik was er gelijk door geraakt. Haar poëzie beweegt zich tussen onvoorspelbaarheid en tragedie. Inmiddels heeft ze al twee boeken geschreven. Lullabies was haar eerste boek, Love & Misadventure volgde hierna. O.a. verkrijgbaar via bol.com

www.langleav.com

En met Lang Leav vond ik nog een aantal andere hedendaagse poëten die de moeite waard zijn om te volgen:

Atticus
Het is een kleine mysterie wie de Amerikaanse Atticus precies is. Maar via zijn poëzie lees je hoe hij het leven ziet en neemt je hier ongetwijfeld in mee. Atticus heeft geen boek met zijn gedichten. Op Etsy verkoopt hij prints van zijn gedichten. Je kunt hem ook vinden op onder andere Pinterest en Tumblr.

Michael Faudet
Deze van oorsprong Nieuw-Zeelandse auteur schrijft over de vele verschillende facetten van liefde en relaties. Hij heeft een eigen Instagram account waar je al zijn gedichten kan bewonderen.
On the side note: hij is het liefje van Lang Leav. Zijn laatste boek ‘Dirty Pretty Things’ heeft hij aan haar opgedragen. Poëten en hun liefde.. it never gets old. O.a. verkrijgbaar via amazon.com

R.M. drake
Oftewel, Robert M. Drake, een poëet uit Miami. Veel bekende sterren delen via social media zijn gedichten. Liefde is zijn uitgangspunt. Er wordt wel gezegd dat hij schrijft alsof hij het tegen jou heeft. Zijn laatste boek Beautiful Chaos kan je aanschaffen via amazon.com. En er is een nieuw boek onderweg: Black Butterfly.
Volg hem zeker via Instagram.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO