Dutch Sprinkles

Klokken die gezien mogen worden.


 

Dutch Sprinkles maakt klokken die gezien mogen worden. In stijlvolle kleuren, prints en foto’s. Je kunt zelf je wandklok samenstellen: kies een design, kleur van een rand en maak het af met één van de vijf wijzerkleuren. Zo kun je een klok samenstellen die volledig past bij jouw interieur. En extra fijn: de klokken van Dutch Sprinkles zijn geluidloos.

De mooiste kinderklokken
In de webshop van Dutch Sprinkles shop je ook de mooiste klokken voor op de baby- of kinderkamer. Ook hier kun je kiezen uit talloze designs als grafische prints, vrolijke kinderillustraties of grappige kinderkamerquotes. Zowel voor stoere boys rooms als prinsessenkamertjes!

Ontwerp je eigen klok!
Naast de vaste designs kun je ook zelf een custom made klok ontwerpen bij Dutch Sprinkles. Zo kun je een klok voorzien van een eigen foto, mooie illustratie of patroon dat je graag ziet. Je uploadt deze gemakkelijk in de webshop en binnen een week wordt de klok bij je thuis geleverd.

#supportthemakers: Jildau
Dit leuke klokkenmerk is opgericht door Jildau uit Friesland die haar job als productontwikkelaar achterliet en haar eigen avontuur begon. Onder de naam Dutch Sprinkles ontwerpt ze nu klokken met unieke designs. Jildau wordt van hagelslag (sprinkles) blij, en wij van haar toffe klokken!

Dutch Sprinkles klokken zijn verkrijgbaar in de webshop vanaf €29,95 excl. verzending. Reseller worden van dit leuke klokkenmerk uit Nederland? Bekijk dan hier alle informatie.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING