Duukies Beachsocks

Having fun in the sun!


 

Zandkastelen bouwen, schelpjes zoeken of vliegeren, kinderen vinden het strand zalig! Maar in schelpjes stappen of verbrande voetjes, dat is toch de keerzijde van een dagje strand. Daarom zijn er nu de Duukies Beachsocks die kindervoetjes goed beschermen tegen heet zand, scherpe schelpjes en steentjes, uitglijden én de zon (SPF 50).

Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit! De Duukies Beachsocks zijn gemaakt van zachte stof en drogen net als zwemkledij snel in de zon. Ze kosten €19,95 per paar en zijn verkrijgbaar van maat 20 t/m 35, in verschillende uitvoeringen: van Bretonse streepjes tot zomerse flamingoprint.

Geniet van de zon en bescherm geheel in stijl de voetjes van je kleine (of grotere) kapoen met de Duukies Beachsocks!

Verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, o.a. de A.S. Adventure shops in België en online via de Duukies webshop.

Tof! Namens Duukies Beachsocks mochten wij een paar weggeven via Facebook*. De gelukkige winnaar is.... Fie Vermeulen, proficiat! Stuur je ons even een mailtje met je adresgegevens? (via deze link) Merci iedereen voor zijn/haar deelname en een speciale dank gaat uit naar Duukies voor het mogelijk maken voor deze leuke giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan de giveaway via Facebook, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werd vervolgens aselect een winnaar geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.


 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS