Engaged

Het stylish wedding event waar creatieve ideeën voor je huwelijksdag werkelijkheid worden.


 

Engaged is een uniek trouwevent waar creatieve professionals uit de wedding industry laten zien hoe je al die mooie Pinterest ideeën omzet in werkelijkheid. Hier ga je alles vinden om van jouw trouw een prachtige, unieke en persoonlijke dag te maken!

Op het Engaged wedding event worden design, concept stores, media en festivals vertaald naar een huwelijksbeurs. Het is een andere beleving dan de reguliere (standaard) trouwbeurzen. Creatieve ondernemers als fotografen, videomakers, designers van stationery, weddingplanners, stylisten, edelsmeden zullen jou inspiratie geven om aan één van de belangrijkste dagen van je leven de juiste creatieve invulling te geven. Ook vind je er food, music en fashion en kun je er talloze workshops volgen.

Engaged is in 2013 opgericht door Judith van Lent, die als bruidsfotograaf al bekend was in de huwelijksbranche. ‘Toen ik zelf ging trouwen was het moeilijk de Pinterest ideeën die ik opdeed waar te maken. Die kleine, ambachtelijke bedrijven vond ik lastig te vinden. Daarom bedacht ik Engaged: een platform van creatieve ondernemers uit Nederland en België die hun talenten showcasen tijdens een event.’

Wij mochten namens Engaged 2 duotickets weggeven voor dit event, de gelukkige winnaressen zijn: Desiré Schuling en Charmy Encharmd. Proficiat! Sturen jullie een mailtje met je gegevens naar hello@toldyouso.be? Iedereen dank voor zijn/haar deelname! NIet gewonnen, dan zeker niet getreurd: er zijn nog tickets beschikbaar: klik hier!
 

Engaged 2015
24 en 25 oktober 2015 / 10u – 17u
Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft (NL)
Kijk voor meer informatie en tickets op www.engaged.nl

Foto’s Hanke Arkenbout, Bemind Fotografie & Dorien Scheltens

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + YES, I DO!